Vrijwilligers gezocht voor creatieve workshops

Op 13, 20 en 27 januari en 3 en 10 februari organiseert Welzijn Albrandswaard vijf creatieve workshops in Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41 in Rhoon-Portland van 10.00-12.00 uur. Het minimum aantal deelnemers om te starten is 15, dus we hopen op grote belangstelling.

Ontmoet nieuwe mensen en werk samen met een kunstenaar die het leuk vindt om u over zijn of haar passie te leren. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom, want iedereen krijgt begeleiding op zijn eigen niveau. U kunt aangeven wat u graag wilt leren en iedereen werkt in zijn eigen tempo. Elke les wordt er wat anders gedaan, bijvoorbeeld: houten doosjes & fotolijsten versieren, bloempotten mozaïeken, werken met papier, verf, lapjes stof, glas schilderen, bloemen & dieren schilderen en stempeltechnieken, tekenen. Er kan van alles! Aan deze workshops zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322.

Welzijn Albrandswaard zoekt nog enkele vrijwilligers om deze workshops gedurende deze periode te begeleiden. Bent u creatief en vindt u het leuk om vrijwilligerswerk te doen? Meldt u dan aan via vpa@welzijnalbrandswaard.nl

Nog geen account?
Schrijf je in binnen 2 minuten
Na het aanmaken van een account kan je direct reageren
Account aanmaken