Welzijn Albrandswaard helpt in Coronatijd!


Waarom Albrandswaard Helpt!?

Albrandswaard Helpt! is een mooi initiatief ontstaan ten tijden van Corona. Welzijn Albrandswaard (WA) wil ondanks de beperkingen er alles aan doen om de inwoners van de gemeente Albrandswaard te blijven helpen. Door het project Albrandswaard Helpt zijn er nieuwe initiatieven tot stand gekomen die nu zijn opgenomen in het vaste aanbod van WA. Naast de bestaande Maatjesprojecten, zoals: Maatjes Kwetsbare Ouderen, Kwetsbare Gezinnen, Maatjes Algemeen, Maatje Schuldhulp/Administratie en AutoMaatje zijn er nu ook de Boodschappenmaatjes en Belmaatjes toegevoegd.

Zo is er ook een maaltijdservice aan huis gekomen ter vervanging van het ontmoetingsrestaurant en is de telefooncirkel enorm gegroeid. Ook SeniorWeb is niet stil blijven zitten en heeft gedurende deze lange Coronatijd telefonisch hulp geboden en indien mogelijk een bezoek aan huis gebracht. 

Kortom, we zijn niet stil blijven staan want we kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Maar ook nu we Corona beetje bij beetje achter ons gaan laten willen wij als WA de steun blijven bieden aan de inwoners van Albrandswaard. We gaan door met het Helpen van Albrandswaard, ook na Coronatijd! We gaan door met alle initiatieven en projecten die al bestonden en zijn ontstaan gedurende de Coronatijd. Voor het actuele aanbod check dan de website van WA. Voor interessante nieuwe vacatures zowel bij WA als bij andere organisaties binnen de gemeente verwijs ik u naar de Vacaturebank onder het kopje "vacatures" op de huidige website.