Albrandswaard Helpt! tegen eenzaamheid

Lees hier het laatste nieuws omtrent vrijwillige inzet in Albrandswaard! Om een actueel aanbod te krijgen van alle vrijwilligersactiviteiten ontvangen we graag berichten en foto's van alle vrijwilligersactiviteiten in Albrandswaard. Houd wel rekening met de privacy voor wat betreft de foto's.

Albrandswaard Helpt! tegen eenzaamheid

Help mee de eenzaamheid onder de oudere en kwetsbare inwoners te bestrijden!

Na de landelijke oproep om het sociaal contact met ouderen en kwetsbare inwoners zoveel mogelijk te vermijden om zo het coronavirus niet verder te verspreiden, dreigt de eenzaamheid onder deze groep nog groter te worden! Bezoekjes worden afgezegd, hun vaste activiteiten gaan niet door en er heerst angst om de deur uit te gaan en ziek te worden.

Albrandswaard Helpt!, een initiatief van SWA, roept de inwoners van Albrandswaard op, om juist in deze onzekere tijd, extra aandacht te besteden aan onze kwetsbare medebewoners. Sociale contacten zijn voor veel mensen heel belangrijk. Dus stuur wat vaker een kaartje, doe een boodschap, laat de hond uit of bel iemand uit je omgeving die wel wat aanspraak kan gebruiken.

Of geef je op als bel, post, boodschappenmaatje en wij zorgen dat je aan iemand wordt gekoppeld! Samen staan we sterk tegen eenzaamheid.

Meer informatie via vpa@welzijnalbrandswaard.nl of via tel. 010-5018322. Ook voor een luisterend oor kan men hier terecht!

Albrandswaard Helpt! tegen eenzaamheid