Albrandswaard Helpt!

Albrandswaard Helpt! U toch ook?


Waarom Albrandswaard Helpt!?

We kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Praktische hulp, bij een klusje in huis, in de tuin of met boodschappen doen, bijvoorbeeld. Maar ook sociale hulp, want iedereen heeft behoefte aan een praatje op z'n tijd. Meestal krijgen we die hulp van familie en vrienden, maar niet iedereen kan daar op terugvallen. Het is dan fijn om te weten dat u via AH! (Albrandswaard Helpt!) in contact kunt komen met hulpbieders uit de buurt, die u met alle plezier een handje helpen.

Albrandswaard Helpt! koppelt mensen/groepen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden aan elkaar. Wil jij beschikbaar zijn voor je medemens, door buurtgenoten te helpen wanneer zij niet op anderen kunnen terugvallen?  AH! ondersteunt je daarbij.

Wij bieden particulieren en groepen de mogelijkheid om zich 1 dag(deel) in te zetten voor kwetsbare medebewoners uit Albrandswaard. In 1 dag kunnen we met een groep vrijwilligers echt iets van de grond krijgen en het verschil maken.

Naar elkaar omzien staat centraal! Dat kan structureel, maar juist ook als u/ jij je eenmalig voor een project wil inzetten is het mogelijk om je hiervoor aan te melden en je talent in te zetten voor een ander. Het vrijwilligerswerk is bijna altijd ter aanvulling of ondersteuning van de professionele zorg.

Zowel vrijwilligers(groepen) als hulpvragen kunnen hieronder worden aangemeld. Gekeken wordt naar een goede match op jullie interesses, kennis en kunde, zodat jullie inzet zinvol, effectief en van waarde is.

Voorbeelden van projecten kunnen zijn:

  • Opknappen van verwilderde tuinen
  • Helpen bij verhuizingen/ uithuiszettingen
  • Activiteiten doen met mensen van de dagopvang
  • Boodschap doen voor ouderen
  • Dagje uit met bewoners van een zorginstelling
  • Schoonmaken en opruimen
  • Schilderen van een verwaarloosde woning
  • Koken voor nieuwkomers
  • Er op uit met iemand die eenzaam is etc.

Helpt u/jij mee Albrandswaard een stukje mooier te maken?

Albrandswaard Helpt! U toch ook?

Voor het aanmelden als individu of groep of voor het aanmelden van een hulpvraag kunt u onderstaand contactformulier gebruiken

Donatie

Steun Albrandswaard Helpt!

Fijn dat u wilt steunen met een gift! Uw bijdrage helpt ons om de projecten te realiseren.
U kunt uw donatie overmaken naar Stichting Welzijn Albrandswaard:

Rabobank IBAN: NL04 RABO 0147 5607 48 o.v.v.. Albrandswaard Helpt!